Renaissance Rise Family and Community Centre

Victoria

The design intent of the building was to provide a series of light-filled, fun and inviting community rooms interconnected with bright, flowing foyer spaces using an array of highlight windows and skylights feature throughout the building.

About mLightDiscover More

Renaissance Rise Family and Community Centre

“The design intent of the building was to provide a series of light-filled, fun and inviting community rooms interconnected with bright, flowing foyer spaces using an array of highlight windows and skylights feature throughout the building.”

mLight’s continuous runs of extruded aluminum lights allow the spaces to be lit evenly, as they maintain a consistent height regardless of the various high & low ceiling planes. In many instances, such as the main foyer, the lines of mLight’s Advance fittings visually draw people through spaces, providing informal way finding through the building. This, partnered with the slim, designer aesthetics made the mLight Advance a perfect choice for the project